Bilglas

Östersunds Glas hjälper dig att laga eller byta vindruta och fästa solfilm på dina bilrutor.

 

Bilrutor

Har du en underkänd vindruta eller har du en spricka som stör din sikt. Vi tar på oss att byta alla typer av bilglas oavsett storlek. Kompetens skapar trygghet. Hur god syn man än har ser man aldrig bättre än vad vindrutans optiska kvalitet tillåter. Denna kvalitet försämras ständigt på grund av smuts och partiklar i luften, av vindrutetorkare och isskrapor, av ojämnheter och repor på vindrutan. All denna påverkan leder till drastiskt försämrad sikt och ökad olycksfallsrisk. Därtill kan yttre påverkan på vindrutan även minska rutans hållfasthet.

Solfilm

Med solfilm på din bilrutor får du en mer behaglig bilmiljö. Solfilmen sänker temperaturen i bilen, hindrar insyn och ger behagligt ljus. Filmen finns transparent eller färgad. Den tar även bort UV-strålning. Ger ökad komfort och säkerhet samt minskar driftskostnaderna för air condition i bilar. På fastigheter minimerar filmen behovet av kylning i lokalen samtidigt som den hindrar värmeutstrålning vid kall väderlek.

Säkerhet på sikt!

Att ha en fräsch vindruta i din bil är mycket viktigt för säkerheten. Med en fräsch vindruta förbättrar du din möjlighet att upptäcka faror. Du slipper bli bländad och störd av stenskott och sprickor. Har olyckan varit framme och du fått ett stenskott i din rutan hjälper vi dig att laga rutan med en speciell teknik. På så sätt förhindrar du att stenskottet blir större och till slut blir en spricka som förstör hela vindrutan. Vi gör nu även sikträfflan på bilrutor. Varje gång torkarbladen passerar räfflan rengörs anläggningsytan. Sikträfflan har en trimmande effekt och ökar torkarbladens livslängd med bibehållen funktion.

Välkommen att kontakta oss för tid och prisuppgift!
Se gärna våra referenser

 

Låna vår lånebil när du byter ruta hos oss!